Ulei filtre vaselina

oil[1]Gama de uleiuri Würth TRIATHLON include uleiuri de motor, transmisie si hidraulice de inalta performanta create si produse in Germania, in concordanta cu cele mai stricte si severe standarde de calitate.

Uleiurile de motor au o foarte mare arie de acoperire, practic putand fi recomandate pentru toti mari producatori de autovehicule (de oras, de teren, comerciale, industriale, de constructii, agricole etc.). Gama de vascozitati propusa: 15W40; 10W30; 10W40; 5W40; 5W30.

Uleiurile de transmisie se adreseaza atat autoturismelor, cat si vehiculelor (usoare, grele) comerciale, utilajelor industriale si agricole. Gama de vascozitati propusa: 80W, 85W90, 75W80, 75W90, 75W140.

Uleiurile hidraulice sunt uleiuri de extrema presiune de inalta performanta, create special pentru sistemele hidraulice cu frane hidrostatice, utilaje hidraulice din constructii, excavatoare, elevatoare, masini si unelte industriale, platforme de ridicare si prese. Gama de vascozitati propusa: 10; 22; 32; 46 si 68.

Venim in intampinarea cerintelor dumneavoastra si va facilitam obtinerea informatiilor corecte si concrete, in utilizarea uleiului potrivit. Nu trebuie decat sa ne comunicati tipul autovehicului sau echipamentului utilizat, pentru a primi recomandarea referitoare la tipul de ulei, pe care vi-l propunem spre utilizare, in conditii optime de exploatare.

REVIZII

La ce interval de timp schimbati filtrele ? Revizia o faceti periodic dupa un grafic bine stabilit in functie de marca, tip, motor, an de fabricatie.

Pentru gama de filtere si uleiuri necesare reviziei, GPC va propune un serviciu complet de vanzare, echivalare corecta a filtrelor originale si efectuarea de revizie personalizata in functie de modelul, vechime, ore de functionare, mediu de lucru conform Manualelor de Intretinere pentru orice tip de utilaj.

Va multumim pentru increderea acordata in folosirea serviciilor noastre.

 
next
prev

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/rglo5442/public_html/wp-content/plugins/logo-slider/ls_logoslider.php on line 488